Beyoutiful World

Lees hier alles over jouw nieuwe winteroutfit

De winter is koud en nat. Iedere ochtend moet je opnieuw naar het weerbericht kijken om te bepalen wat jij aan wilt trekken die dag: je witte sneakers zijn geen optie in die vieze plaksneeuw. Je wilt het natuurlijk ook niet koud krijgen dus je moet een goede warme jas hebben. Hoe bepaal je wat je nodig hebt? Wat is er op de markt? Je leest in dit stuk tekst over alles wat je moet weten, van de Mason Garments sneakers tot Canada Goose jassen. Een kort stappenplan om te kijken wat jij aan moet schaffen!

Wat heb je nodig voor in de winter?

Als je op pad gaat voor nieuwe winterkleding, of dat nou online is of gewoon ouderwets de stad in, moet je wel een beetje weten waar je op moet letten. Allereerst is het daarom slim om te kijken waar je behoefte aan hebt!

Als je het vaak koud hebt is het natuurlijk logisch om te kijken naar de voering, als je een goede jas met dons hebt voorkom je dat de kou jouw jas binnendringt en heb jij het dus minder vaak koud. Mooi! Daarbij moeten we helaas niet vergeten dat we in de lage landen vaak te maken hebben met regen, het is daarom slim om te kijken of je vaak moet fietsen of langere stukken moet lopen. Dan is het slim om een waterdichte of zelfs waterwerende jas te kopen. Een waterdichte jas stopt het water van doordringen, een waterwerende jas stoot het water af en laat het snel van je jas aflopen.

Populaire merken: Mason Garments en Canada Goose

Voor je op zoek gaat kan je alvast een beetje bepalen wat voor merk jas of sneakers jij graag wilt hebben. Twee voorbeelden zijn Mason Garments of Canada Goose.

Het Nederlandse Mason Garments is een grote speler op de Nederlandse en Europese schoenenmarkt. De Amsterdamse sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals leer en suède, daarbij zitten ze ook erg lekker. Goede kwaliteit sneakers zijn een must in de winter!

Canada Goose is een, jawel, Canadees merk met een mooie historie. Het merk was bedoeld voor Canadese arbeiders die in de vrieskou aan het werk moest, voor een warme jas kan je dus heel goed aan het merk Canada Goose gaan denken!