Beyoutiful World

a

Er mooi uitzien! iedereen mag het zien

Ieder van ons is een individueel mens – er is niemand anders in de hele wereld die 100% op jou lijkt. Zo kan ieder van ons mooi zijn op zijn/haar eigen individuele manier.

Er zijn veel factoren waardoor je er op een unieke manier uitziet, sommige zijn genetisch bepaald (zoals huids- of oogkleur, lichaamslengte of voetmaat), andere kunnen door jou worden gecreëerd. Ja, dat klopt – het hangt van u af hoe u omgaat, benadruk lichaamskenmerken die u het leukst vindt (misschien goed gevormde benen of deze unieke haarkleur of mooie handen…?) en verberg degenen die u niet wilt zijn gemakkelijk gezien door anderen.

Kijk in de spiegel en zeg: ik ben zo mooi… en… op welke delen van mijn lichaam voel ik me uniek en trots op? Nee, nee – zeg niet: “niets”!!! Je bent geweldig en verdient het om je ook goed te voelen over jezelf 🙂

Ga je binnenkort naar een leuk evenement? Zoiets als een concert waar je dure tickets voor hebt gekocht? Dan zorg je natuurlijk dat je er goed uitziet.

Laten we eens kijken welke geschenken van moeder natuur nu je favoriet zijn. Het kan zijn:

  • vorm van uw handen, benen, voeten,
  • gezichtscontour en huidskleur,
  • haartype, lengte en kleur, je kapsel (misschien droom je ervan om het te veranderen?)
  • vorm en kleur van je ogen, lippen, neus en zo
  • aantrekkelijke borsten, billen en elk ander deel van je lichaam dat JIJ leuk vindt.

Nu is het tijd om een ​​shortlist op te stellen van lichaamsdelen die:

  1. Je houdt het meest van
  2. Je wilt verbeteren
  3. Je voelt je neutraal over (niet leuk of niet leuk).

Ten slotte is het geheim om te benadrukken wat je het leukst vindt. Koop en gebruik bijvoorbeeld hoogwaardige wimpermascara om je wimpers nog langer te maken dan ze in werkelijkheid zijn, of maak een french pedicure en draag sandalen om te laten zien hoe mooi je voeten zijn.

Als er iets is dat je wilt verbeteren, maak dan gewoon een plan, houd je eraan en voer het stap voor stap uit. Doe elke dag iets en je zult snel resultaat zien.

U kunt bijvoorbeeld dromen om uw kapsel te veranderen. Kijk op internet voor kapselvoorstellen of zoek gewoon een goede kapper en vraag om advies. Als u overtuigd bent van zijn idee en zijn professionaliteit, laat hem dit idee dan werkelijkheid maken.

Of misschien wilt u uw huid verbeteren of van acne afkomen? Op mybeautyonline.com vind je handige tips.

Nog een voorbeeld: als je een paar kilo wilt afvallen, ga dan gewoon elke dag naar je werk lopen of eet een salade in plaats van een hamburger. Maak een proefperiode voor die nieuwe, alledaagse gewoontes, laten we zeggen 3-5 weken. Kijk na deze periode omhoog naar de resultaten. Dit is geen toverformule om 10 kilo op één dag kwijt te raken. Dit is een manier die met kleine stapjes die u elke dag maakt, u tot langdurige en merkbare resultaten zal brengen.